Θύμα φραστικής επίθεσης ο Στράτος Μαύρος

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
Θύμα φραστικής επίθεσης από 10 άτομα έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου της Ελληνικής Αυγής, κ. Στράτος Μαύρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαύρος χθες το μεσημέρι έκανε την βόλτα του στο κέντρο της Ερμούπολης έχοντας μαζί του την κόρη του η οποία είναι σε αναπηρικό καροτσάκι. Ξαφνικά τον περικύκλωσαν 10 άτομα τα οποία άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν με αφορμή ένα περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της 14ης Απριλίου όταν υπήρξε ένταση ανάμεσα σε μία κοπέλα αριστερής ιδεολογίας κι έναν άντρα ο οποίος φέρεται να ανήκει στον πολιτικό χώρο της Χρυσής Αυγής.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως μετά από δημοσιογραφική έρευνα, ο κ. Μαύρος δεν είχε καμία σχέση με το παραπάνω περιστατικό ενώ προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένο περιστατικό στο Βιβλίο Συμβάντων της Αστυνομίας ή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου που να αποδεικνύει πράξη ξυλοδαρμού εις βάρος της κοπέλας. Καλό θα ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας δώσει την δική της εκδοχή.

Όπως και να έχει όμως, ό,τι και αν συνέβη μεταξύ εκείνων των δύο ανθρώπων, απ’ ότι φαίνεται την “πλήρωσε” ένα άσχετο άτομο, ο κ. Μαύρος, σύμφωνα με τον οποίο, αυτό που τον εξόργισε από το χθεσινό φραστικό επεισόδιο, είναι το γεγονός πως ήταν μπροστά η κόρη του η οποία τρόμαξε! Αυτό μόνο του ως ατυχές γεγονός δεν τιμάει κανέναν! Όταν είναι μπροστά παιδιά (είτε ΑΜΕΑ είτε όχι δεν έχει σημασία), άπαντες οφείλουν να σταθούν στο ύψος τους.

Στο κάτω – κάτω τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και ειδικά από την στιγμή που ο πατέρας τους κατά γενική ομολογία δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή στο νησί…