ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: Θωμαή ΜενδρινούΗ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης δικαίως κατακτά την πρώτη θέση στα Πρόσωπα του μηνός που μας πέρασε για το Αιγαίο. Και αυτό, για τους παρακάτω πολύ σημαντικούς λόγους:

– Διότι είναι η πρώτη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού που ανακοίνωσε τον κορμό του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος (φεστιβάλ) εγκαίρως, στα τέλη Ιανουαρίου!
– Διότι δουλεύει και η δουλειά της φαίνεται.
– Διότι ακούει, φιλτράρει, κρατά τα καλά στοιχεία και προχωρά.
– Διότι είναι μαχήτρια και με την ταπεινή της στάση 3 χρόνια τώρα ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού αποστόμωσε όσους την είχαν κρίνει χωρίς δεύτερη σκέψη ως “λίγη” να αναλάβει τον Πολιτισμό της Σύρου.
– Διότι είναι οραματίστρια.
– Διότι έχει την ίδια και περισσότερη όρεξη από τότε που ξεκίνησε στα δημοτικά πράγματα.
– Διότι αν είχε μια ομάδα από οραματιστές σαν και αυτήν (όχι απαραίτητα εκλεγμένους) θα έκανε θαύματα!
– Διότι είναι η νεώτερη και ομορφότερη Αντιδήμαρχος στο Αιγαίο! (αμ’ πώς;)

Σύντομο βιογραφικό

Η Θωμαή Μενδρινού, 31 ετών σήμερα, γεννήθηκε στην Σύρο, μεγάλωσε και ζει στην Άνω Σύρο.
Είναι απόφοιτη T.E.E. ειδικότητας Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στο τμήμα Οικονομίας Διοίκησης. Είναι απόφοιτη της σχολής Οικονομίας Διοίκησης στο τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατεύθυνση Ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας. Υπήρξε γραμματέας του Διευθυντή της Γ΄ Ορθοπεδικής Κλινικής ΚΑΤ και του υποψήφιου Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Θανάση Αντωνόπουλου. Εργάστηκε ως ασκούμενη στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Κυκλάδων.