Προηγμένη τεχνολογία από την ONEX για τη φύλαξη των ελληνικών συνόρωνΤην Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 η ONEX SA υπέγραψε συμβόλαιο στρατηγικής σημασίας με την Ελληνική Αστυνομία για την προστασία και ασφάλεια των συνόρων της χώρας: Την αγορά της ολοκληρωμένης λύση της για την ανίχνευση οποιασδήποτε ανθρώπινης παρουσίας που εισέρχεται παράνομα στη χώρα από τα Ελληνικά χερσαία σύνορα.

Χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες των ακουστικών κυμάτων, το σύστημα της ONEX περιλαμβάνει εξελιγμένους αισθητήρες καρδιακών παλμών που εντοπίζουν την παρουσία (καρδιακούς παλμούς) οποιουδήποτε έμβιου όντος (ανθρώπου ή θηλαστικού ζώου) που βρίσκεται κρυμμένο σε κρύπτες επιβατικών οχημάτων, φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων όλων των ειδών.

Το σύστημα έχει τη δυνατότητα 24ώρου λειτουργίας και μπορεί να ελέγξει μέχρι και τέσσερα οχήματα ταυτόχρονα. Είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και πολύ εύκολο στη λειτουργία του, με οθόνη αφής που προσφέρει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!

Αυτή η νέα βελτιωμένη λύση της ONEX SA θα χρησιμοποιηθεί από τη Διεύθυνση Προστασίας Συνόρων (Κλάδος Αλλοδαπών & Προστασίας Συνόρων) της Ελληνικής Αστυνομίας και θα συνεισφέρει στην ασφάλεια της Ευρώπης αντιμετωπίζοντας την απειλή της παράνομης μετανάστευσης.

Η ONEX SA, μέλος του Ομίλου ONEX Technologies, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων της και συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα των δημόσιων υπηρεσιών που σχετίζονται με θέματα ασφαλείας, πάντα για το κοινό Ευρωπαϊκό συμφέρον.

Πηγή:armynow.net