Ποιο κυκλαδίτικο νησί τράβηξε την προσοχή της MERCEDES;

Κατά καιρούς τα νησιά του Αιγαίου έχουν γίνει το σκηνικό για να διαφημιστεί ένα προϊόν μεγάλων, πασίγνωστων εταιρειών είτε εγχώριας είτε διεθνούς εταιρείας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πρόσφατα είναι ο καφές BRAVO στη Σύρο.

Αυτή τη φορά, η MERCEDES απεφάσισε να χρησιμοποιήσει το ιδιαίτερο τοπίο μιας γειτόνισσας, της Τήνου και συγκεκριμένα την περιοχή του Βώλακα με τη “σεληνιακή” του ομορφιά. Το νέο αυτοκίνητο της Mercedes Benz, τύπου pickup, ονομάζεται Χ-Class και «καλύπτει κάθε μεταφορική ανάγκη, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε ελευθέρου χρόνου που σχετίζεται με χόμπι και δραστηριότητες». Στην κορυφή της γκάμας της Χ-Class τοποθετείται η ολοκαίνουργια ειδική της έκδοση The Rock Edition, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο σε λευκό ή μαύρο μεταλλικό χρώμα αμαξώματος και χάρη στον επιπλέον εξοπλισμό της είναι ό,τι πιο πλούσιο, πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο μπορεί να αναζητήσει κάποιος σήμερα σε ένα ευρωπαϊκό pickup.

Και αυτή η premium σειρά της Χ-Class δεν θα μπορούσε παρά να φωτογραφηθεί στο χωριό μας, με δεδομένο πως φέρει το βαρύ όνομα “The Rock Edition”…

 

 

Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε ακριβείς, το πιθανότερο δείχνει να είναι πως η X-Class δεν ταξίδεψε μέχρι το νησί της Τήνου. Απλώς ο καλός γραφίστας έκανε δεξιοτεχνική ένθεση φωτογραφιών του ολοκαίνουργιου pickup σε αντίστοιχες φωτογραφίες με τα βράχια του χωριού. Όπως και να έχει η προβολή παραμένει μεγάλη!

Εξάλλου αν το χαρισματικό αυτοκίνητο, γεμάτο «με χαρακτηριστικά και στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει σε μια πραγματικά δύσκολη κατηγορία» είναι το ζητούμενο, για εμάς έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το αυθεντικό Rock τοπίο, ο υπέροχος Βωλάξ Τήνου!

 

Πηγή: tinostoday.gr