ΠΑΝΟΣ ΞΕΝΟΚΩΣΤΑΣ: “Αισθανόμαστε ευγνώμονες προς αυτούς που ρισκάρουν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ασφαλείς”
Ο κ. Πάνος Ξενοκώστας ως ιδιοκτήτης της ONEX Α.Ε. είναι γνωστός στους περισσότερους Συριανούς και λοιπούς νησιώτες για την αγορά των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου. Είναι επίσης γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους για την ευφυϊα του, την προσήλωση του στο στόχο που θα θέσει, για την επιχειρηματική του δεινότητα. Αυτό που δεν είναι γνωστό εξαιτίας της μετριοφροσύνης και ταπεινότητας που τον διακρίνουν είναι η συνεισφορά του πάντα όπου ο κοινωνικός του περίγυρος έχει ανάγκη.

Αυτό φάνηκε και σήμερα το μεσημέρι, όπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Κυκλάδων κ. Δημήτριος Αυγερινός τον τίμησε για την δωρεά του δύο οχημάτων που ήδη αξιοποιούνται, ενός περιπολικού για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου κι ενός πολιτικού για τις ανάγκες του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου. Ο μικρός και ως επί το πλείστον πεπαλαιωμένος στόλος των αστυνομικών οχημάτων του νησιού χρειαζόταν ενίσχυση και ανανέωση, και αυτή δόθηκε άμεσα από το νέο ιδιοκτήτη των ναυπηγείων.
Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νομού Κυκλάδων

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ερμούπολη Σύρου, 11 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με δυο νέα περιπολικά αυτοκίνητα ενισχύθηκε ο στόλος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων

Πρόκειται για δωρεά του ομίλου «ΟΝΕΧ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΥΡΟΥ Α.Ε.» προς την Ελληνική Αστυνομία

Τα οχήματα κατανεμήθηκαν άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης και θα διατίθενται για τις επιχειρησιακές ανάγκες αστυνόμευσης της Σύρου

Στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Πάνο ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ επιδόθηκε τιμητική πλακέτα

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων παρέλαβε σήμερα (11 Αυγούστου 2018) και τυπικά, κατά την διάρκεια λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της, δυο περιπολικά οχήματα πρόσφορα του επιχειρηματικού ομίλου «ΟΝΕΧ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΥΡΟΥ Α.Ε.» από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Πάνο ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ.

Πρόκειται για μια σημαντική χορηγία οχημάτων, τα οποία σύμφωνα με την επιθυμία του δωρητή κατανεμήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, αντίστοιχα, και θα διατίθενται για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών αστυνόμευσης της Σύρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτριος ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, παρουσία των Διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου Ερμούπολης, τίμησε τον κ. ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ επιδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην Ελληνική Αστυνομία.

Με την συγκεκριμένη χορηγία διασφαλίζεται η απρόσκοπτη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε οποιοδήποτε περιστατικό αστυνομικής φύσεως.