Νίκος Ταβουλάρης: “Το Νεώριο είναι δικό μου και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν!”

Ταβουλάρης
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, να ‘τος ο monsieur Ταβουλάρης, βγάζει ανακοίνωση και τί λέει;
Ότι είπα χθες εγώ!

Λέει λοιπόν, ότι το ναυπηγείο είναι δικό του και ό,τι θέλει το κάνει και λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν! Άρα επιβεβαιώνει επίσης αυτό που έγραψα για τους φαντομάδες, μπορεί να φέρνει οποιονδήποτε και να τον παρουσιάζει με όποιον τρόπο θέλει. Το μαγαζί ΔΙΚΟ ΤΟΥ είναι. Τί δεν κατάλαβες; Σε κανένα σημείο δεν είναι σαφής, δεν αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο και επί της ουσίας δεν λέει τίποτα διότι δεν έχει τί να πει, πιθανόν να είναι άλλα τα σχέδιά του. Λυπάμαι φίλοι εργαζόμενοι αλλά αν αποκωδικοποιήσετε την ανακοίνωση του, αυτά λέει. Δηλαδή τίποτα, και εσείς ας περιμένετε. Οφείλω όμως να του απαντήσω πως όταν ήρθε να πάρει το Νεώριο δεν αγνόησε ούτε τους συνδικαλιστές ούτε τους εργαζόμενους. Τότε τους είχε ανάγκη, διότι το Νεώριο είχε μεγάλη προίκα, πέρα από τις εγκαταστάσεις του και αφού έφαγε όλη του τη προίκα (εκτός αν δεν την έφαγε να μας πει πού την έχει) και φρόντισαν κάποιοι αυλικοί του να απαξιωθεί, τώρα δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Επίσης έγραψε στη ανακοίνωση του για να επιβεβαιώσει τη κυριαρχία του για διεθνή διαγωνισμό και εγγυητικές που προσωπικά έβαλε.

Συμφωνώ, εγγυητικές έβαλε, ξέχασε όμως να μας πει ότι χρήματα δεν έβαλε, διότι το πενιχρό τίμημα βγήκε από το Νεώριο και την προίκα του. Επειδή λοιπόν εγώ έχω μέσο μαζικής ενημέρωσης που το τιμώ και τιμώ όσους ενημερώνω, σε λίγο διάστημα θα φανούν πολλά και θα πούμε από εδώ πολλά διότι είναι υποχρέωση μου και δουλειά μου να ενημερώνω τον κόσμο και ειδικά τους εργαζομένους του Νεωρίου που αυτή τη στιγμή τους ψεκάζουν με ψέματα. Θα καλούσα σαν συριανός το κύριο Ταβουλάρη να κάτσει στη θέση που του ανήκει, εκεί χαμηλά , να αφήσει τη μικροπολιτική και να σεβαστεί έστω και την τελευταία ώρα και τη Σύρο και τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους διότι από αυτούς έφτασε εκεί που έφτασε, πήρε και την Ελευσίνα και τελικά από την πολλή του ικανότητα βύθισε και τα δύο. Όσο για τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους να μένουν πάντα συντονισμένοι στο protevousa.gr για να ξέρουν εκ των προτέρων πάντα την αλήθεια. Αυτή που υπηρετώ και θα την υπηρετώ πάντα.

Όσο για φίλους αναγνώστες που ομιλούν περί κινδύνου πρόκλησης “εμφυλίου” στη Σύρο εξαιτίας αυτών που γράφω ή ότι η σωτηρία του κυρίου Ταβουλάρη περνάει μόνο μέσα από τη καταστροφή και το τέλος του Νεωρίου, εκτός του ότι το δεύτερο διερευνάται και θα έχετε γρήγορα υπεύθυνη ενημέρωση, έχω να πω το εξής: Κανείς “εμφύλιος” δεν πρόκειται να προκληθεί, απλούστατα γιατί οι εμφύλιοι προκαλούνται λόγω διαφοράς συμφερόντων. Στη Σύρο έχουμε ΟΛΟΙ μας ένα και μόνο συμφέρον, την συνέχιση της υπάρξεως ενός υγιούς Νεωρίου με δουλειά για όσους απασχολούνται σε αυτό και μακάρι και άλλους τόσους. Έτσι δεν είναι αδέλφια; Δεν τολμώ να πιστέψω ότι κάποιος ή κάποιοι έχουν διαφορετικές… “προτιμήσεις”.

Μείνετε συντονισμένοι στο protevousa.gr. Εις το επανιδείν!

 

 

Ανάργυρος Δεναξάς