Νέα περιπέτεια για την πολύπαθη Λέσβο : Μέχρι και η Σαπφώ θα έφριττε (και ας ήταν ομοφυλόφιλη)!!!Όπως αναφέραμε πριν λίγες ώρες, η Λέσβος δεν πάει καλά…. Κυριολεκτικά όμως! Σαν να άνοιξε ο ουρανός και όλα τα προβλήματα για να μην πούμε τα “κοινωνικά πειράματα” της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να έπεσαν σε αυτό το φιλόξενο νησί, που είναι τόσο φιλόξενο που κοντεύει να χάσει την ψυχή του πρώτα και τη ζωή του μετά.

Σαν να μην έφταναν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες και εκατοντάδες πρόσφυγες τα τελευταία δύο χρόνια σε σημείο που αυτή τη στιγμή η Μυτιλήνη να έχει 30.000 κατοίκους και οι αλλοδαποί να έχουν ξεπεράσει τους 10.000, ήτοι το 1/3 των Μυτιληνιών, διάφοροι ψευδοπροοδευτικοί παρα-μορφωμένοι εκπαιδευτικοί που απ’ ότι μαθαίνουμε ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς και ειδικότερα του κυβερνώντος κόμματος, έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν τακτικές στους μαθητές τους τελείως αλλοπρόσαλλες, αλλά σύμφωνες με τις τρελές ιδέες και νομοθετήματα που περνάνε στη Βουλή, όπως αυτό περί υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Το ανησυχητικότερο όμως δεν είναι αυτές οι συμπεριφορές, αλλά η απάθεια και αδράνεια των γονέων. Με εξαίρεση τα επεισόδια ελέω Τσίπρα, οι Λέσβιοι δεν έχουν να επιδείξουν κάποια ηχηρή ή οργανωμένη αντίσταση στην καταιγίδα που σαρώνει το όμορφο νησί τους. Συνεχώς “μένουν έκπληκτοι” μπροστά στο οτιδήποτε…. Το ίδιο τώρα και οι γονείς….Τί συμβαίνει; Όχι μόνο στη Λέσβο, αλλά επ’ ευκαιρίας ας αναρωτηθούμε συνολικά: Τί συμβαίνει σε εμάς τους Έλληνες;

Αναφέρει το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr του Γιάννη Συνάνη: “Πριν λίγο καιρό, η κοινωνία της Μυτιλήνης είχε μείνει έκπληκτη με την απόφαση μίας δασκάλας Δημοτικού Σχολείου της Λέσβου να πάει τους μαθητές της εκπαιδευτική (!!!) εκδρομή στο νεκροταφείο μεταναστών στο Κάτω Τρίτος.

Τώρα, αναστάτωση στους γονείς, κυρίως των μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Νοτιοανατολικής Λέσβου, έχει προκαλέσει η απόφαση μίας άλλης δασκάλας, η οποία σε σχολική γιορτή που θα γίνει στο σχολείο της για το κλείσιμο της χρονιάς, ζήτησε από τους μαθητές να φορέσουν φούστες και από τα κορίτσια όλα παντελόνια !!!

Δηλαδή να ντυθούν τα αγόρια κορίτσια και τα κορίτσια αγόρια !!!

Αυτό έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των γονέων – κυρίως των μαθητών – οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το νόημα της απόφασης αυτής.

Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς είναι αποφασισμένοι να μην στείλουν τα παιδιά τους στη σχολική γιορτή.

Τις καταγγελίες για το απίστευτο αυτό περιστατικό τις είχαμε εδώ και τρεις ημέρες.

Δυστυχώς όμως στις τηλεφωνικές κλήσεις που κάναμε στη δασκάλα του σχολείου δεν πήραμε κάποια απάντηση.

Ερευνούμε το θέμα και θα σας έχουμε σύντομα νεότερα.”

Εμείς στο citypost.gr θα συμβουλέψουμε τη δασκάλα να έχει το θάρρος να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και να απαντά στα τηλέφωνα. Η Ελλάδα Σουηδία δεν θα γίνει. Υπάρχουν και κάποια όρια σε αυτή την τρέλα που ζούμε, να προσπαθούν κάποιοι δηλαδή, ελάχιστοι, να μας πείσουν πως οτιδήποτε στρεβλό πιστεύουν αυτοί είναι το ορθό. Με τις παιδικές ψυχές ειδικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παίζει και να μπολιάζει με προσωπικές ιδεολογίες του κανείς!!!

Πηγή: lesvosnews.gr