Ναυπηγεία Νεωρίου: Ένα βήμα πριν τη νέα εποχή!
Μετά την έγκριση από τον ΕΦΚΑ του σχεδίου εξυγίανσης και ανάπτυξης των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου, έπρεπε να κατατεθεί ο φάκελος στο Πρωτοδικείο Σύρου, κάτι που έγινε μόλις πριν μια ώρα. Γι’ αυτό το λόγο το Εργοστασιακό Σωματείο των Ναυπηγείων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Αγαπητοί συνάδελφοι εργαζόμενοι, φίλοι και φίλοι συμπολίτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 13:00 ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Σύρου ο φάκελος εξυγίανσης και μεταβίβασης του Ναυπηγείου μας. Ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 6η Σεπτεμβρίου 2018.

Η νέα εποχή για το Νεώριο, τους εργαζόμενους και όλη τη Σύρο είναι γεγονός! Ευχαριστούμε δημόσια όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον δίκαιο αυτόν αγώνα μας! Ως σωματείο θα είμαστε αρωγοί σε μια γενικότερη προσπάθεια της νέας ιδιοκτησίας και των συμπολιτών μας για ένα Νεώριο με άλλη μορφή, με σεβασμό προς όλους και με στόχο την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την ευημερία όλων μας.”

Citypost.gr: Στις 6 Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα σελίδα για το Νεώριο και για όλο το νησί της Σύρου! Όλοι οι Συριανοί σήμερα γιορτάζουμε!