Μιλάνε όλοι, μιλάει και το μαύρο παρελθόν!
Όλοι πλέον φέρουν γνώμη για το θέμα του Νεωρίου, των 14 (ή 13), των υποτιθέμενων επεισοδίων στην Επιθεώρηση Εργασίας, ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ δεν θα μιλούσε; Τί τον περάσατε τον κυρ Νίκο; Για κανά χαζό ή άλαλο; Για διαβάστε παρακάτω το δελτίο Τύπου που απέστειλε στα συριανά ΜΜΕ (σ’ εμάς δεν το έστειλε, μας κάνει νάζια και μούτρα γιατί του τα χώνουμε χωρίς γάντι) και μετά δείτε την απάντησή μας στο σύνολό της, γιατί όταν μας προκαλούν, μας ερεθίζουν και μας παρέχουν έμπνευση!

Ανακοίνωση του Ν. Ταβουλάρη για τα γεγονότα της 4ης Ιουλίου στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας Σύρου

Με αφορμή τα γεγονότα της 4ης Ιουλίου 2018 στο χώρο των γραφείων της Επιθεώρησης Εργασίας Σύρου είναι αναγκαίο και χρήσιμο να επισημανθούν τα ακόλουθα:

1. Ο Νομικός μας Σύμβουλος κ. Α. Ρούσσος παρέστη στην Επιθεώρηση Εργασίας κατόπιν προσκλήσεώς της, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά τα Ναυπηγεία Σύρου (ΝΑ.ΒΙ.Ε.Σ.)

2. Δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι συνδικαλιστές υιοθέτησαν ή αν θέλετε ανέχθηκαν τις επιθέσεις εναντίον διαφωνούντων και εναντίον των μελών της Διοίκησης του Νεωρίου.

3. Ειδικότερα τον Σεπτέμβριο του 2016 η Διοίκηση του Νεωρίου αποκλείστηκε στις εγκαταστάσεις του και υπέστη έντονες σωματικές επιθέσεις και συστηματική εξύβριση. Είχε προηγηθεί κατάληψη του Ναυπηγείου και είχαν προηγηθεί αυθαίρετες και παράνομες κατακρατήσεις πλοίων και παντός είδους αυθαιρεσίες και εξευτελισμοί όσων εργαζομένων διαφωνούσαν. Όλοι αυτοί δηλαδή οι «τραμπουκισμοί» έγιναν δυστυχώς ανεκτοί και από τους περισσότερους παράγοντες της Σύρου.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι κάποιοι αντιλαμβάνονται και αντιδρούν στα φαινόμενα αυτά.

4. Η υιοθέτηση της μεθόδου εκφοβισμού διαφωνούντων φαίνεται ότι γίνεται πλέον ανεκτή όχι μόνο στο Ναυπηγείο αλλά και γενικότερα σε ολόκληρη τη Σύρο. Και η κοινή γνώμη εθίζεται στη μονιμοποίηση επίλυσης διαφορών με μεθόδους «τραμπουκισμού».

Και μια προσωπική παρατήρηση: Στα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης αναφέρεται ως υπεύθυνος των τελευταίων γεγονότων ο υπογράφων. Νομίζω πως δεν θα έβλαπτε σε τίποτα να υπήρχε λίγο περισσότερη προσοχή.

Ν. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ

Βρε καλώς τοοοοννν. Καιρό είχαμε να σε ακούσουμε! Ζεις βρε ψυχή; Ο Αλλάχ να σου δίνει χρόνια κι εμένα να μου κόβει…κιλά! Νομίζαμε πως κουμάντο κάνει πλέον ο Ταβουλάρης junior, αλλά φρέσκιες πληροφορίες τον φέρνουν να είναι σκιά του μεγάλου πατέρα Ταβουλάρη!

Για σένα κυρ Νίκο μιλάω. Ναιιιι, τον άξιο επιχειρηματία μας. Τον αδελφό μας, τον προστάτη της Σύρου, που αγόρασε το Νεώριο τότε στις αρχές του ’90 στο 1/40ο της αξίας του (είδες τί σου κάνουν οι καλές δημόσιες σχέσεις εε;) και που φρόντισε να το απογυμνώσει σταδιακά από περιουσιακά στοιχεία για να μην έχει βάρος το κακόμοιρο….

Πόσο πονόψυχος Θεέ μου!

Ε, να, η πονοψυχία του, η μεγάλη του καρδιά και το μίσος που θρέφει για την αδικία είναι αυτά που τον οδήγησαν να πιάσει το στυλό και με τα τρεμάμενα γέρικα πλην τίμια χέρια του να γράψει ένα δελτίο Τύπου υπέρ αυτών που υποτίθεται είναι εναντίον του λόγω εργατικών διαφορών!

Μπερδεμένο το σκηνικό κυρ Νίκο, αλλά σε έχουμε συνηθίσει. Πάντα έτσι μπερδεμένα γίνονται τα πράγματα όταν βάζεις το χεράκι σου. Και μη μου παραπονιέσαι πως στα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης αναφέρεσαι εσύ ως υπεύθυνος των τελευταίων γεγονότων. Εσύ μας δίδαξες, Δάσκαλε. Με την διαγωγή σου όλα αυτά τα χρόνια. Σε μελετήσαμε καλά……

Εγώ προσωπικά σου αφιερώνω το άρθρο του Σταύρου Χαρίτου με τίτλο “Νίκος Ταβουλάρης: Ο άνθρωπος που έβαλε την ταφόπλακα στα ναυπηγεία”.

Μπαγασάκο!!! Κέρδισες με το σπαθί σου μια θέση στις μαύρες σελίδες της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας! Άξιος! Δες τώρα τις φωτογραφίες από το trailer της νέας σου ταινίας: S-14: Τορπιλίστε τον Τζούφιο!


Ανάργυρος Δεναξάς