Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε ξανά στην ΑΙΓΑΙΟ Τηλεόραση!Από τις 12 χθες το μεσημέρι, η DIGEA διέκοψε και πάλι το σήμα της ΑΙΓΑΙΟ Τηλεόρασης.

Ο λόγος είναι η γνωστή υπόθεση με την οφειλή των 10.000 ευρώ, καθώς σήμερα έληγε η σχετική προθεσμία που προβλεπόταν από το δικαστήριο για την καταβολή των χρημάτων.

Ως γνωστόν, τα χρήματα έχουν βρεθεί μέσω χρηματοδότησης από το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, ωστόσο δεν έχει καταστεί δυνατόν να δοθούν στην ΡΕΔΗΣΕ προκειμένου να τακτοποιήσει την οφειλή της προς την DIGEA.

Η τακτική όμως της DIGEA κρίνεται απαράδεκτη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για βιώσιμη λύση, αλλά η πάροχος του ψηφιακού σήματος δεν προέβη έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της, ενώ παράλληλα διατηρούσε και δεσμευμένους τους λογαριασμούς της ΡΕΔΗΣΕ.

Κοινώς, η DIGEA επέλεξε να ρίξει και πάλι «μαύρο» στην ΑΙΓΑΙΟ Τηλεόραση, από το να προβεί στις ενέργειες αυτές που θα οδηγούσαν στην τακτοποίηση της οφειλής…

Δυστυχώς, η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα, πάνω που η ΑΙΓΑΙΟ Τηλεόραση έδειχνε να βρίσκει το δρόμο της, καθώς ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, πέραν των 10.000 ευρώ που ενέκρινε το 2017 για την οφειλή προς την DIGEA, είχε προβλέψει στον τακτικό προϋπολογισμό του 2018 άλλες 10.000 ευρώ, ενώ στην τελευταία αναμόρφωση προστέθηκαν άλλες ακόμα 10.000 ευρώ.

Πηγή: cyclades24.gr