Κόλαφος η επιστολή του δικηγόρου της ΝΑΒΙΕΣ κατά των 13 και της ΕΝΩΣΗΣ
Τελικά στη Σύρο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τιμούν τα παντελόνια που φορούν. Ο λόγος για τον κ. Αντώνιο Ρούσσο, τον δικηγόρο της ΝΑΒΙΕΣ που προσήλθε χθες στην Επιθεώρηση Εργασίας μαζί με τους 13, και που με επιστολή που μας απεστάλη σήμερα δικαιώνει και δικαιολογεί απόλυτα τους νυν εργαζόμενους του Νεωρίου για τα υποτιθέμενα επεισόδια που καταγγέλλουν οι 13 και ένας κάποιος σύλλογος, ονόματι “Η ΕΝΩΣΗ”.

Δεν έχουμε να πούμε πολλά παρά μόνο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, άσχετα αν θα μας ξαναβρεί μπροστά του μιας και συνεργάζεται με τη ΝΑΒΙΕΣ. Αναγνωρίζουμε το ήθος του και την αντικειμενικότητά του. ΜΠΡΑΒΟ για την θαρραλέα δημόσια τοποθέτησή σας κ. Αντώνιε Ρούσσο.

Η επιστολή

Την 4-7-2018 παραστάθηκα στην Επιθεώρηση Εργασίας Σύρου με την ιδιότητά μου ως πληρεξουσίου δικηγόρου της ΝΑΒΙΕΣ ΑΕ, κατά τη διαδικασία επίλυσης 4 εργατικών διαφορών. Δηλώνω ότι οι 300 περίπου εργαζόμενοι και μέλη του σωματείου εργαζομένων του Νεωρίου που παρευρίσκονταν στους εξωτερικούς χώρους, αλλά και μέσα στο κτήριο της Επιθεώρησης, δεν ευθύνονται για τη στιγμιαία εκτός ορίων συμπεριφορά ορισμένων εξ’ αυτών και δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου να έχει προκληθεί κάποια σωματική βλάβη.
Θεωρώ ότι η ένταση πυροδοτήθηκε από την πολύ μεγάλη καθυστέρηση προσέλευσης των 13 ατόμων που είχαν προκαλέσει τις εργατικές διαφορές, αλλά και από την ειρωνική και υβριστική συμπεριφορά που είχαν ορισμένοι απ’ αυτούς.

Με εκτίμηση,

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΡΟΥΣΣΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΟΔΟΣ ΚΟΤΣΟΒΙΛΗ 6 – ΣΥΡΟΣ
ΤΗΛ-FAX: 22810 84918
email: rous-ant@otenet.gr