Δελτία Tύπου της περιφερειακής παράταξης “Συμμαχία για το Νότιο Αιγαίο” 

 

 

 

5-01-2019

Καλύτερα μια “συμμαχία των ντροπαλών”, παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων

Ο άπραγος και με μηδενικό έργο, παράγοντας της συμφοράς, που ως πολιτική “δράση” εκλαμβάνει τον βομβαρδισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες απαράμιλλης αισθητικής και που πέρα από αυτό δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο, μπουρδολογεί και σήμερα.

Να τα πάρουμε όμως με την σειρά κύριε Φλεβάρη: Όσοι πολιτικοί χώροι μας στηρίζουν ή θα μας στηρίξουν θα το κάνουν αν και εφόσον, οι ίδιοι θα το αποφασίσουν, μετά από τις συλλογικές τους διαδικασίες. Τις οποίες και πιστεύουμε και σεβόμαστε απόλυτα. Δεν θα στήσουμε και δεν θα υφαρπάξουμε καμία στήριξη, κανένα χρίσμα και δεν θα εκβιάσουμε κανέναν απολύτως, προκειμένου να το πετύχουμε. Και αυτό για εμάς είναι όχι μόνο πολιτική στάση, αλλά και στάση ζωής. Μπορείτε άραγε να ισχυριστείτε το ίδιο για τον πολιτικό σας “εργοδότη”;

Αν… δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τι ακριβώς εννοούμε, ρωτήστε τα τοπικά, πολιτικά όργανα του χώρου από τον οποίο υφαρπάξατε την “στήριξη” σας και θα σας εξηγήσουν. Να σας θυμίσουμε ακόμη πως ο άλλος πολιτικός χώρος, ο οποίος επιχειρείτε να χλευάσετε σήμερα, έχει ως πρόεδρο αυτόν με τον οποίο φωτογραφηθήκατε (σας επισυνάπτουμε και το σχετικό), πριν λίγες μέρες, σε ένα κρεσέντο επαρχιωτισμού που σας διέπει, εν αγνοία του ιδίου ο οποίος βρισκόταν δύο δωμάτια πιο πέρα . Και όλα αυτά προκειμένου να ενισχύσετε, γελοιωδώς, το “προφίλ” του παράγοντα του τόπου (γελάει ο κόσμος). Απλά πράγματα, κύριε Φλεβάρη μας : Καλύτερα μια “συμμαχία των ντροπαλών”, όπως λέτε, παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων.

Ξέρετε εσείς. Και δυστυχώς για εσάς ξέρει πλέον κι η κοινωνία. Ραντεβού στις κάλπες.

ΥΓ. : Μέχρι τότε, εσείς προσωπικά, συνεχίστε να ψυχαγωγείτε τους συμπολίτες μας με τον σοβαροφανή μαυρογιαλλουρισμό της δεκαετίας του ’50 και τις απείρου κάλλους selfies σας.

06-01-2019

Να ζητήσουμε συγγνώμη κ. Αντιπεριφερειάρχα που δεν κατανοήσαμε τις “πολιτικές θέσεις” του πρώτου κειμένου σας στο οποίο απαντήσαμε. Πιο συγκεκριμένα, πασχίζουμε εδώ και ώρες να διαβάσουμε τις αράδες του τραγικά ασύντακτου για νομικό και απελπιστικά ανερμάτιστου για αντιπεριφεριάρχη, κειμένου σας και προφανώς κάπου μέσα στην χαοτική διατύπωση κρύφτηκε το πολιτικό νόημα που μας διέφυγε.

Θεωρείτε δε, στην δεύτερη επιστολή σας πως η απάντηση μας ήταν “θυμωμένη”. Κάθε άλλο. Για να θυμώσει κάποιος με τον συνομιλητή του πρέπει πρώτα να τον έχει πάρει στα σοβαρά. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού δεν έχετε αφήσει περιθώρια.

Στον μόνο που το έχετε πετύχει αυτό είναι στον κ. Χατζημάρκο στον οποίο αυτή την στιγμή αποστέλλετε ως υπάκουος υπάλληλος τα κείμενα σας ικετεύοντας για ένα “μπράβο” και παρακαλώντας από μέσα σας να μην πάρει είδηση πως μόνος σας επαναφέρετε το θέμα της πραξικοπηματικής “στήριξης” με την οποία αυτοχρίστηκε “επίσημος υποψήφιος” από την Νέα Δημοκρατία και της πλήρους απαξίωσης των οργάνων και της βάσης της.

Όπως προσεύχεστε να μην καταλάβει κανείς όσα γράφετε, όταν ο κύριος Υψηλάντης και ο κύριος Σωτρίλλης είναι στο ψηφοδέλτιο σας. Από ποιόν χώρο προέρχονται οι υποψήφιοι σας κύριε Φλεβάρη; Μήπως από τον ΣΥΡΙΖΑ που απαξιώνετε; Συμφωνούν και σε τι ακριβώς με τα γραφόμενα σας;

Δυο κείμενα ως τώρα κύριε Φλεβάρη τα οποία πιάνουν περισσότερες γραμμές από ότι θα έπιαναν -αν τα καταγράφαμε- τα έργα και τα πεπραγμένα σας επί πέντε χρόνια στην περιφέρεια Ν.Αιγαιου.

Παρακαλούμε αντί να υπάρξει τρίτο και κουράσουμε αμφότεροι τον κόσμο, να ξοδέψετε την ενέργεια σας για κάτι πιο εποικοδομητικό και πιο χρήσιμο στην θέση την οποία βρίσκεστε. Τις 2.500 ευρώ σας τις δίνουν οι πολίτες. Όχι ο κύριος Χατζημάρκος. Έστω και τις τελευταίες μέρες σας, κάντε κάτι για αυτούς.

Με ανώνυμο συντάκτη κύριε Φλεβάρη, ναι. Καθ’ ότι εθελοντικό. Επώνυμο οφείλει να είναι αυτό της Περιφέρειας. Το έμμισθο. Με τα λεφτά των πολιτών. Που ως μη-οφείλει, λειτουργεί ως γραφείο Τύπου της δικής σας παράταξης εδώ και μήνες.

 

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ; – GREECEABOUT