Η Astra Airlines επιστρέφει στην αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Κάλυμνος

Στην εταιρεία Astra Airlines μετά από διαγωνιστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 από την ΥΠΑ ,θα ανατεθεί η αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Κάλυμνος και αντίστροφα , το δίμηνο Δεκεμβρίου– Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το διαγωνισμό, υπάρχει η δυνατότητα παράτασης της σύμβασης για ένα δίμηνο ακόμα, μέχρι τέλος Μαρτίου 2018

Η επίσημη κατακύρωση του διαγωνισμού, αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες, οπότε και η Εταιρεία θα ενημερώσει και θα ανοίξει το σύστημα κρατήσεων θέσεων.
Τα δρομολόγια Αθήνα – Κάλυμνος & Κάλυμνος – Αθήνα θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο αύξησης των δρομολογίων κατά την περίοδο των εορτών.

Κλείνοντας να σημειώσουμε, ότι είναι η τελευταία φορά που ακολουθείται αυτή η διαδικασία της ανά τετράμηνο ανάθεσηςτης γραμμής ,αφού ήδη έχει οριστεί η 9 Ιανουαρίου 2018 ως η ημερομηνία για την εκδίκαση της αίτησης που έχει υποβληθεί της Sky Express στο Συμβούλιο Επικρατείας για την ακύρωση της κατακύρωσης της γραμμής Αθήνα-Κάλυμνος-Αθήνα στην Astra airlines.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, η Εταιρεία που θα αναλάβει την εξυπηρέτηση της γραμμής θα είναι μέχρι τον Οκτώβριο 2021.

Πηγή: rodiaki